Nytt fra kulturnett

Prosjektet kunstneriske forstyrrelser er evaluert av Mariann Komissar i boken ”Forstyrrelser i nord”. Overordnede spørsmål som stilles i boka er blant annet:Kan kunstprosjekter gjøre noe med publikums stedsidentitet? Kan et lokalt publikum samarbeide med kunstneren slik at de opplever at de er deltakere i prosjektet? Har publikum utviklet forståelse for hva kunst kan være?

se mer her

 

Kultur- og kirkedepartementets priser for barne- og ungdomslitteratur utgitt i 2006 ble delt ut av kulturminister Trond Giske fredag 23. mars 2007. Prisene gikk til syv forfattere, oversettere, illustratører og tegneserieskapere som på hver sin måte viser den store bredden innenfor barne- og ungdomslitteraturfeltet.

Se mer her


 

Bergen kommune satser på de minste barna i utviklingsprosjektet Den Kulturelle Bæremeisen. Prosjektet er inspirert av Den Kulturelle Skolesekken og skal bidra til å innlemme barn i førskolealder i byens kunstpolitikk, ved å gjøre barnehagen til en arena der barn kan få oppleve kunst og kultur av høy kvalitet.

Se mer her

Lagt inn av: HiO, avd est Liv KD og Line PK

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: